Ingenieursbureau - Groothedde
15480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15480,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

INGENIEURSBUREAU GROOTHEDDE

Ingenieursbureau Groothedde is begin 2016 ontstaan vanuit een eigen visie op de bouwwereld. Een visie gedreven door innovatie, het continu vergaren van meer kennis en oog voor detail. De kennis van vandaag kan immers morgen alweer ingehaald zijn; zeker in het werkveld van ingenieurs. Voorafgaand aan de oprichting van het ingenieursbureau heeft Ing. Groothedde eerst ervaring opgedaan bij bouwbedrijven, projectmanagement- en architectenbureaus. Toen hij voor zichzelf begon, is hij zich gaan specialiseren in 3D-laserscannen.

Innovatief & nauwkeurig

Bij het verbouwen, renoveren, herinrichten of onderhouden van gebouwen is nauwkeurige en betrouwbare informatie over de bestaande situatie essentieel. Het komt regelmatig voor dat er geen bouwtekeningen voorhanden zijn. Of er is wel enige informatie, maar deze is dan vaak incompleet of achterhaald. Om realistische plannen te kunnen maken voor het verdere bouwproces, dient er eerst inzicht te komen in de bestaande situatie. Ingenieursbureau Groothedde brengt nauwkeurige afmetingen niet alleen in kaart, maar verwerkt dit desgewenst tot een complete set tekeningen of een 3D model van de bestaande situatie.

Alleen maar voordelen

 

In een nauwkeurige ‘digital twin’ (pointcloud) worden alle denkbare details nauwkeurig inzichtelijk gemaakt. Het inmeten met een 3D laserscanner heeft meerdere voordelen: meten hoeft maar één keer, het is snel, nauwkeurig en de meetdata is eenvoudig te delen met alle betrokken partijen.

 

Het complete meet- en tekenproces wordt verzorgd. Dit alles met behulp van de nieuwste, nauwkeurigste en meest geavanceerde meetapparatuur, bestuurd door een ervaren specialist. Hiermee wordt de kans op dure ontwerp- en/of bouwfouten geminimaliseerd.

Eenmalig en snel inmeten

Op een paar milliliter nauwkeurig in 3D

Eenvoudig deelbare meetdata

Compleet meet- & tekenproces

Dure fouten worden geminimaliseerd

3D laserscanner Ingenieursbureau Groothedde

INNOVATIE, KENNIS & OOG VOOR DETAIL

Onze kracht ligt bij het tot in detail vastleggen en uitwerken van de uitdagingen die wij met regelmaat tegenkomen. Daarnaast heeft ieder project haar eigen unieke aanpak nodig en zullen wij u uitgebreid adviseren in de diverse mogelijkheden. Wij verzorgen inmetingen door heel Nederland en zelfs tot over onze landsgrenzen. Innovatie en kennis staan centraal bij ons. Daarom werken wij uitsluitend met de allernieuwste apparatuur en technieken, alsmede vakkundige ingenieurs.

Vertrouwd

Vertrouwd

Vernieuwend

Vernieuwend

Vakmanschap

Vakmanschap