Bouwkundig ingenieur Pascal Groothedde | Groothedde ingenieursbureau
15480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15480,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

BOUWKUNDIG ­INGENIEUR

Ingenieursbureau Groothedde is de bouwkundig ingenieur voor bouwkundig advies, management, ontwerp- en tekenwerk. Wij zijn hiermee werkzaam in zowel de zakelijke markt als de particuliere sector. Onze diensten zijn inzetbaar vanaf de eerste schets t/m de oplevering.

 

Door de jaren heen heeft oprichter en eigenaar Ing. Pascal Groothedde ervaring opgedaan bij architectenbureaus, bouwbedrijven en projectmanagement bureaus. Begin 2016 is Ingenieursbureau Groothedde ontstaan vanuit een eigen visie op de bouwwereld. Innovatie, kennis en oog voor detail zijn onze grootste drijfveren.

Onze kracht ligt bij het tot in detail uitwerken van de uitdagingen die wij met regelmaat tegen komen. Daarnaast heeft ieder project zijn eigen unieke aanpak nodig en zullen wij u uitgebreid adviseren in de diverse mogelijkheden. Belangrijk daarin is de vraag wat het eindproduct dient te worden voor u als opdrachtgever, vervolgens zullen wij samen kijken naar de meest geschikte aanpak.

 

Mochten het nodig zijn om andere specialisten in te schakelen, dan kunnen wij desgewenst hiervoor de coördinatie oppakken namens u als opdrachtgever. Hierdoor ontstaat er een degelijk fundament aan de start voor een goed bouwproces.

Bouwkundig ingenieur Pascal werkt volgens de juiste normen:

 

  • NEN-2580 meetinstructie gebruiksoppervlakte en inhoud. T.b.v. metingen van gebouwen om het gebruiksoppervlak te bepalen. Tekeningen kunnen ook conform deze norm opgesteld worden.
  • NEN-2767 conditiemeting om te gebruiken voor een bouwkundige keuring of MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan).
  • NEN-1414 norm voor het opstellen van een vluchtplan.

Wat vinden onze klanten?

Zeer goed geholpen. Wij wilden een aanbouw laten maken aan het gemeentehuis en Pascal had het snel en efficiënt voor elkaar gekregen. Mede door zijn kennis én expertise konden de bouwvakkers meteen aan het werk!