Bouwkundige keuringen - Groothedde
15684
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15684,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BOUW­KUNDIG­ ­ADVIESBUREAU

Als bouwkundig adviesbureau geven wij bij een bouwtechnische keuring een onafhankelijke en visuele keuring van een bestaand pand. Door deze keuring krijgt u op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van het pand en inzage in de kosten om het pand in goede staat te brengen. De kosten worden uitgesplitst in directe kosten, kosten op termijn en verbetering. De inspectie wordt uitgevoerd en de rapportage wordt uitgewerkt conform de NEN-2767 conditiemeting.

Een bouwkundige keuring is een verstandige keuze wanneer er verbouw plannen zijn of wanneer wij een bestaand pand gaan inmeten voor u. Wij bieden de bouwkundige keuring dan ook aan als een aanvullende dienst op onze andere werkzaamheden. In onze rapportage is duidelijk zichtbaar wat de huidige staat is van alle bouwkundige onderdelen van uw pand en waar op korte en lange termijn onderhoud nodig is.

U kunt ons inzetten voor alleen een bouwkundige keuring, echter verzorgen we ook graag het hele traject voor u. Mochten er plannen tot verbouwing van de woning zijn verzorgen wij graag het gehele traject van ontwerp tot bouw.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen dan graag bij u langs.

Wat vinden onze klanten?

Zeer goed geholpen. Wij wilden een aanbouw laten maken aan het gemeentehuis en Pascal had het snel en efficiënt voor elkaar gekregen. Mede door zijn kennis én expertise konden de bouwvakkers meteen aan het werk!